Inflyttning i Kompositören

Date: 30 januari, 2024

I Uppsala har 185 nyinflyttade hyresgäster hos Wallenstam nu fått nycklarna till sina nya hem i kvarteret Kompositören, i ett av Rosendals mest centrala lägen, intill Torgny Segerstedts allé och torget.

Den 1 mars öppnar även Praktikertjänst tandvårdskliniken RosenDental, med tandläkare Morshad Maree i spetsen, i fastighetens entrévåning.

Kompositören består av 185 hyresrätter som fördelas i tre huskroppar med en varierad arkitektur i både material- och kulörval. Lägenheterna varierar från 1-4 rum och kök, samtliga med en mysig innergård som avkopplande oas för umgänge med både grannar och vänner.

– Det är väldigt speciellt att välkomna våra hyresgäster till sina nya hem, lite av en högtidsdag för alla som är inblandade. Utöver ett nytt modernt hem får de boende i Kompositören också tillgång till en mobilitetspool med både bilar och ellådcyklar

Fastigheten är certifierad enligt miljöbyggnad Silver och när själva byggstarten påbörjades år 2021 innebar den att byggnationen av Wallenstams 10 000:e lägenhet sedan millennieskiftet var ett faktum.

angle-downcrossmenu