Bjurfors växer och expanderar i Uppsala

Kategori:
Date: 1 september, 2022

Det råder febril aktivitet på Bjurfors kontor i Uppsala. Inte nog med att fastighetsmäklarföretaget flyttar till nya, större lokaler – Bjurfors har även fått tillskott av den framgångsrika mäklaren Robin Gelinder som sedan augusti är ny delägare och franchisetagare på kontoret.

-Det känns otroligt spännande att få välkomna den bästa mäklaren i Uppsala till Bjurfors, säger Andreas Ödman som tillsammans med parhästen Marcus Höglund nu alltså förstärker ledningen med ytterligare en franchisetagare.

Robin tvekade inte när möjligheten att ta ett steg upp och bli franchisetagare presenterades för honom.

-Det var ett enkelt val. Bjurfors är ett starkt varumärke som vill framåt. För mig var det tydligt att Andreas, Marcus och resten av teamet på Uppsalakontoret vill utvecklas. Det är ett fantastiskt team och jag ser fram emot att växa både som ledare och som mäklare tillsammans med dem

Robin har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2011. För Uppsalabor är han ett välkänt ansikte, han har förmedlat allt från eleganta lägenheter i city till vackra villor i lantlig idyll. När han nu kliver in på Bjurfors Mäklare i Uppsala gör han det med en gedigen erfarenhet.

Läget på bostadsmarknaden

För dig som är bekant med läget på bostadsmarknaden har förmodligen noterat att det är ett annorlunda marknadsläge nu än hur det var i våras.

– Du som läst rapporterna och medierna känner säkert till att bostadspriserna gått ner. Men du som säljare ska veta att även om det kanske tar längre tid och ditt objekt får visas flera gånger så säljer vi fortfarande bostäderna, förklarar Robin.

I en annorlunda marknad finns det flera strategier att ta till för att kunna sälja sin bostad på bästa sätt. Ha tålamod är en, en annan är att lägga ut bostaden under Bjurfors koncept På Förhand.

– Eftersom din bostadsaffär är en av ditt livs viktigaste affärer är det bästa att du kontaktar oss i god tid, så att vi kan planera och genomföra affären på bästa sätt förklarar Robin.

Ju mer förberedd du är som kund, desto bättre blir resultatet av en försäljning. Även om du inte är redo att sälja genast. Genom att färdigställa faktauppgifter och beskrivande texter kring bostaden kan du snabbt komma ut på marknaden när det väl är dags.

– När du lägger ut din bostad under konceptet På Förhand hos oss matchar vi din bostad mot vårt intresseregister Boagenten. Då får köpare som är intresserade av bostäder som din förhandstips om din bostad. På så vis kan vi vänta med att sälja bostaden tills du är redo. Många gånger kan vi också förmedla bostaden redan innan den läggs ut till försäljning, säger Robin.

Ny lokal på Kungsgatan

Bjurfors Uppsala har vuxit och knutit till sig flera nya medarbetare. Det gjorde att de nu vuxit ur sina gamla lokaler. Numer hittar du mäklarkontoret på Kungsgatan 28.

På bilden: Marcus Höglund, Andreas Ödman och Robin Gelinder

arrow-leftarrow-rightleafangle-downcrossmenu