Motion Display får order värd 2,7 MSEK

Kategori:
Date: 15 november, 2022

Motion Display har fått en betydande order från USA och en ledande leverantör av alkoholhaltiga drycker. Orderns storlek uppgår till 2,7 MSEK.

En ledande leverantör av alkoholhaltiga drycker har lagt en beställning till ett värde av 2,7 MSEK. Tidigare har samma kund beställt skyltprogram i tre omgångar – den första omgången avsåg tre varumärken, den andra sex, och sedan nio varumärken. Denna gång är det elva olika varumärken inom olika dryckeskategorier som deltar i beställningen. Leverans är planerad till slutet av året och displayerna kommer att distribueras rikstäckande i USA.

”Det är roligt att med en återkommande kund. Tidigare skyltprogram har mottagits positivt hos olika butikskedjor vilket har bidragit till att kunden nu breddat sin beställning till att omfatta flera varumärken och flera displayer”, säger

Anna Engholm, VD på Motion Display tillägger: ”Att denna kund nu utökar antalet involverade varumärken bekräftar vår styrka inom dryckeskategorin. Vår produkt fungerar som sökmotoroptimering i den fysiska butiken. Vi lyfter fram produkter och gör dem synliga”, säger hon.

angle-downcrossmenu