Åhléns Outlet öppnar i Uppsala

Kategori:
Date: 4 oktober, 2022

Åhléns Outlet öppnar den 22 september ett helt nytt varuhus i volymhandelsområdet ”Boländerna” utanför Uppsala. Det nya varuhuset, med en försäljningsyta på drygt 1400 m2 och ca 10 anställda, ligger granne med bl.a Folkhemmet, Cervera, Sportson och Hemtex.

– Jag ser verkligen fram emot vår premiär för Åhléns Outlet i Boländerna, Uppsala. Det ska bli så roligt att äntligen få välkomna kunderna till vårt nya outletvaruhus, med det allra senaste konceptet och alla våra starka och spännande erbjudanden

Åhléns Outlet har sedan starten 2018 hela tiden utvecklat både sitt sortiment och koncept för att det ska bli så tydligt som möjligt för kunden. Idag har Åhléns Outlet ett större inspirerande hemsortiment, som exempel inom kök, vardagsrum, sovrum och badrum samt även leksaker.

Mode är också en kategori som säljer bra, inte minst vår höstavdelning som är fylld med jackor och skor. Inom Skönhet kan kunderna fynda schampo och andra förbrukningsartiklar till bra priser.

Om Åhléns Outlet
Åhléns Outlet har ett brett sortiment med prisvärda varor inom hem, mode och skönhet. Sortimentet varierar och hålls ständigt levande för att möta kundernas behov och efterfrågan. Här kan kunderna hitta ett sortiment av både välkända och nya tillfälliga varumärken, till 30-70% lägre pris.

angle-downcrossmenu