Konferens i Uppsala

Det finns många olika hotell, platser och aktiviteter som är lämpliga för företag som vill åka på konferens, kickoff, team building eller annat event i Uppsala. Det finns flera olika företag som anordnar aktiviteter för team building och kickoff, samt flera hotell med bra konferenscenter.

För det företag som vill ha fysiska aktiviteter på sin kickoff är Upplands Paintball & Äventyrspark något att rekommendera. Förutom paintball kan man tävla i lerduveskytte, femkamp och pistol- och revolverskytte. Anläggningen ligger lite utanför Uppsala och det går att beställa paket med transport, mat och övernattning.

För de företag som vill ha det lite lugnare under sin team building eller kickoff är Odalgården belägen i en miljö som bidrar till att slappna av. Förutom gårdens restaurang finns det även en festvåning perfekt kvällens festligheter.

Uppsala Konsert & Kongress är en populär samlingspunkt för konferenser och andra typer av events. I byggnaden finns så väl café, restaurang och uteservering samt en Skybar. I alla lokaler finns trådlös internet och hela byggnaden är handikappanpassad med hörslingor och handikapptoaletter.

För de företag som vill kombinera en kickoff eller konferens med en mässa är Fyrishov det bästa alternativet. Här finns lokaler i olika storlekar efter behov, samt möjligheten att boka frukostmöte, halvdags- eller heldagskonferens. Det går även att ha en annorlunda kickoff i Fyrishovs äventyrsbad. I anslutning till anläggningen finns en stugby för övernattning.

angle-downcrossmenu