Hitta jobb i Uppsala

För att hitta lediga jobb i Uppsala finns det flera olika sätt att gå tillväga, förutom det självklara att söka jobb via Arbetsförmedlingen. Det finns många företag som jobbar med rekrytering, som man kan använda sig av för att hitta tjänster att söka. För att kunna få ut eventuell ersättning är det dock nödvändigt att även anmäla sig som arbetslös hos Arbetsförmedlingen.

Om man vill arbeta inom kommunen, med till exempel vård och omsorg eller skola, har Uppsala kommun en egen databas på internet där de lägger upp alla lediga tjänster. Om man redan har jobb hos kommunen men letar efter en ny tjänst finns det en separat sida för de redan anställda.

Detsamma gäller andra typer av arbete. Det finns flera olika sidor som har samlat lediga tjänster från olika arbetsgivare i olika städer, inte enbart de som ligger uppe på Arbetsförmedlingens hemsida.

Är man ung eller studerar och är ute efter att hitta ett sommarjobb finns det sidor på internet som har samlat alla sommarjobb i Uppsala och andra städer på samma ställe. För de som går i årskurs nio, eller på gymnasiet, går det att söka sommarjobb hos kommunen inom olika områden.

Vet man inte var man ska börja när det gäller att söka jobb finns det hjälp att få via Arbetsförmedlingen eller genom andra jobbcoacher.

angle-downcrossmenu