Nyheter

Uppsala Konsert & Kongress är värd för 450 socialchefer

När Föreningen Sveriges Socialchefer i samarbete med Uppsala kommun valde att förlägga 2008 års socialchefskonferens i Uppsala var det naturligt att välja Uppsala Konsert & Kongress som konferenslokal.

När den tre dagar långa socialchefskonferensen, FSS Studiedagar 2008, inleds på onsdag kommer det att vimla av socialchefer i och runt Uppsala Konsert & Kongress.

Det geografiska läget, lokalen och ämnet “Välfärd med välmående” har lockat 450 konferensdeltagare. Den täta stadskärnan med många hotell på gångavstånd från konferenslokalen ger bra praktiska förutsättningar för ett arrangemang där deltagarna kommer från hela Sverige.

FSS Studiedagar 2008 har dessutom rönt ett exceptionellt intresse från utställare – 50 företag och organisationer ställer ut på Uppsala Konsert & Kongress i samband med socialchefskonferensen.

FSS Studiedagar är en årlig socialchefskonferens som arrangeras av Föreningen Sveriges Socialchefer. FSS är en politiskt obunden förening som verkar för utveckling inom den svenska välfärden. Läs mer på www.socialchefer.se.

Post Comment