UKK

Klossfest på UKK – fantastiska legobyggen ställs ut

Klossfest på UKK – fantastiska legobyggen ställs ut

Fantastiska klossar på UKK – En högklassig legoutställning! Några av landets bästa legobyggare intar UKK och visar upp sina modeller. Här bjuder föreningen Swebricks medlemmar på allt från stora landskap till detaljerade fantastifyllda byggen. En kavalkad av kreativitet med legoklossar väntar. Kom och titta!

Lördag 18/2: 11.00 – 17.00
Söndag 19/2: 10.00 -14.00
Uppsala Konsert & Kongress, Sal D
Fri entré! Alla åldrar.

Klossfest arrangeras i samarbete Swebrick.

Swebrick är en registerad svensk LUG (”Lego user Group”, Lego-användargrupp) med ett forum, samt en ideell förening för vuxna LEGO-entusiaster (AFOL, ”Adult Fan of Lego”). Bland föreningens medlemmar finns både Legosamlare, Legobyggare och Legohandlare i alla åldrar från 18 år och uppåt.

Föreningens syfte är att vi ska ha kul med LEGO tillsammans, främst (men inte enbart) genom att upprätthålla ett aktivt forum på swebrick.se, arrangera träffar och delta i olika LEGO-relaterade evenemang. I föreningens stadgar står det:”Föreningens syfte är att främja LEGO-hobbyn i Sverige bland vuxna. Detta sker genom forumverksamhet, träffar och medverkan i evenemang med LEGO som gemensam nämnare. Föreningen skall också verka för att sprida kunskap och information om LEGO-byggande och LEGO-entusiaster.”

Uppsala Konsert & Kongress – pressmeddelanden

Post Comment