​Uppsala Vin & Deli är tillbaka – 4-5 maj 2018!

Kategori:
Date: 12 maj, 2017

I höstas gick Uppsalas första vin- och delikatessmässa av stapeln på Uppsala Konsert & Kongress. Mässan var efterlängtad och många vinintresserade besökte arrangemanget som pågick under två dagar. Här fick besökarna möjlighet att provsmaka viner och andra drycker från hela världen och med hjälp av kunniga utställare fördjupa sina kunskaper. På plats fanns även delikatesser, ostar, choklad och mycket mer som besökarna kunde smaka och uppleva tillsammans med dryckerna.

– Huset fylldes av upplevelser för smaklökarna och många med stort intresse för mat och dryck fick en helg att minnas. Det känns väldigt roligt att vi får bygga vidare på detta och återigen stå värd för Uppsalas enda vin- och delimässa, säger Cecilia Björkenå på Uppsala Konsert & Kongress.

Efter mässan i höstas skickade projektteamet bakom mässan ut frågor till både besökare och utställare vad man tyckte om Uppsala Vin & Deli och fick många engagerade svar från både besökare och utställare.

– Enkäten visade tydligt att Uppsala Vin & Deli är här för att stanna. Däremot upplevdes datumet inte optimalt och därför beslutade vi att flytta mässan från höst till vår, berättar Emelie Oscarson, projektledare från Svenska Dryckesmässor som arrangerar Uppsala Vin & Deli tillsammans med UKK.

Det nya datumet för Uppsala Vin & Deli är 4-5 maj 2018 och redan nu är projektteamet igång med förberedelserna.

– Det känns jättekul! Varje år arrangerar vi på Svenska Dryckesmässor åtta dryckesmässor runt om i Sverige och självklart ska Uppsala ha en egen vin- & delikatessmässa, fortsätter Emelie.

Uppsala Vin & Deli 4-5 maj 2018

Mässan arrangeras av Svenska Dryckesmässor och Uppsala Konsert & Kongress
Plats: Uppsala Konsert & Kongress
Antal utställare: ca 55 st bestående av vin- och dryckesproducenter, importörer, bryggerier, chokladtillverkare, osttillverkare, delikatesstillverkare, lokala producenter, vinklubbar och mer.
Åldersgräns: 20 år

Hemsida: www.uppsalavin.se / www.ukk.se

angle-downcrossmenu