Nyheter

Tjäna pengar och hyr ut på Hyresjakten.se

När det blir dåliga tider ökar kreativiteten i samhället. På uthyrningssiten Hyresjakten.se kan du lägga in din annons för att hyra ut allt från bostäder till tjänster och mycket annat. Men du kan även byta och sälja objekt.

I och med att trender passerar snabbare och snabbare hyr vi mer och mer saker. De flesta marknadsbedömare är ense om att hyrtrenden, i olika former, är här för att stanna.

– Nästan alla har någonting att erbjuda andra, en talang, kunskap eller bara tid över. Att hyra ut sina tjänster är för många ett utmärkt sätt att tjäna lite extra pengar vid sidan om studierna eller jobbet. Fler och fler inser detta, särskilt nu i tider av lågkonjunktur. Dessutom går det ofta att kombinera med sin hobby, säger Stefan Ohlsson på hyresjakten.se.

På Hyresjakten.se har folk börjat lägga upp annonser som te x Bostäder, lägenheter, stugor, hotellrum, flyttfirmor, bilar, skotrar, kläder, handukar, maskiner, takboxar, catering, båtar, akvarieuthyrning, underhållare, hantverkare, tjänster och mycket annat.

Behöver du lite hjälp hemma så finns det folk som kan erbjuda tjänster som: trädgårdshjälp, flyttstädning, matlagning, trädfällning,barn och hundvakt.

Dessutom är det gratis att lägga in sin annons. Annons skickas även ut på SMS och e-post till kunder som har sin effektiva bevakning på siten.

Post Comment