Nyheter

Rekord för Studentkortets Campus Tour

Många av Studentkortets samarbetspartners följer med på Campus Tour för att verkligen nå ut till målgruppen och träffa studenter i deras egen miljö. Bland årets partners fanns Vimla, Memira, Choice Hotels, Folktandvården, Axfood, 3M, NJIE och BIC. I år besöktes 17 universitet och högskolor över hela landet. Målet är att skapa en bra stämning och möten med mat, tävlingar och information.

”Touren måste betecknas som en succé. Intresset från både studenter och företag har varit enormt stort och det ger oss mycket att träffa studenterna tillsammans med våra partners i studentmiljö”, säger Anneli Kansbod, VD för Studentkortet AB.

Touren startade i år på Uppsala universitet den 26 augusti och avslutades nyligen på Örebro universitets campusområde. Närmare 60 000 studenter lockades till de olika eventen. Andra campus som besöktes var Karolinska institutet, Södertörn, Stockholms universitet, KTH, Chalmers, Lunds universitet, Linnéuniversitetet, Malmö högskola, Halmstad högskola, Mittuniversitetet, Luleå tekniska universitet, Umeå universitet och Karlstad universitet.

Cision News

Post Comment