Nyheter

Press 24 väljer Uppsala för sin expansion

Uppsala blir valet för företaget Press 24 när man nu öppnar nytt säljkontor och nyanställer personal för bearbetning av den skandinaviska marknaden. Etableringen är ett ytterligare steg i strategin för att bli Sveriges största distributör av nyheter till svenska medier.

Press 24 avser att expandera snabbt på den skandinaviska marknaden. Inom två år skall man ha över 1000 användare och omsätta över 10 miljoner kronor. Tjänsten används av såväl företag och som organisationer. Företaget räknar med att tredubbla den egna personalstyrkan under hösten 2008.

– Det fanns konkurrerande alternativ till Uppsala som etableringsort, men förutsättningarna att hitta kompetent personal anser vi bara bäst i Uppsala och det fick bli avgörande, säger Mattias Sjunnesson, grundare och VD för Press 24.

Valet av Uppsala som etableringsort kommer skapa 10-12 nya arbetstillfällen under hösten 2008 och våren 2009, framförallt inom försäljning, support och administration.

– Följer vi vår expanderingsplan så behöver vi sedan ytterligare 10 tjänster till Uppsalakontoret under hösten 2009, förklarar Mattias Sjunnesson.

Press 24 AB

Ytterligare information:
http://www.press24.se

Skriven av: Mattias Sjunnesson

Post Comment