Nyheter

Ny Utbildning: Livscoach

Nu öppnas möjligheten att bli diplomerad LivsCoach med kognitiv inriktning.

Kjell Haglund garanterar en Livs Coachutbildning som kombinerar färdigheter på allra högsta nivå, tillsammans med det kognitiva förhållningssättet. Han vet vad som krävs för att du ska kunna arbeta professionellt och framgångsrikt som coach. Han har 15 års erfarenhet av att skapa och driva utbildningar och kurser inom personlig utveckling, friskvård, hälsa, coaching och rehabilitering.

Kjell Haglund arbetar inte bara med utbildning utan även med Livs Coaching på individ och gruppnivå. Han har även i flera år coachat direktörer, arbetslösa, projektledare, säljare, ingenjörer, studenter långtidssjukskrivna, utbrända, och andra att hitta rätt väg i livet. Han praktiserar alltså själv det han undervisar och talar om. Han älskar det han arbetar med och den glädjen vill han förmedla till dig.

Hans vision är att vi alla gemensamt kan göra att alla människor i Sverige och Europa ska må bättre och ha ett rikare liv med livsglädje och meningsfullhet. Utbildningen sträcker sig över 9 månader fördelat på sex utbildningstillfällen uppdelat på sex olika block, på internat fredag – söndag på en kursgård i Uppsala, Västerås eller i Gävle. Internaten har ett intensivt upplägg designat för att ge information, erfarenhet och praktiska övningar i en trygg och stödjande anda och med professionell föreläsare och coach.

Kost och logi på internaten ingår i utbildningskostnaden. För mer information och anmälan kontakta Själens Krigare 0270-19818, 0705-777567 eller maila krigare.kjell.haglund@hotmail.com

Post Comment