Nyheter

Ny teknik: 3 lanserar världens största mobila mp3-spelare

Musik- och mobiloperatören 3 sätter punkt för den traditionella mp3-spelaren och integrerar nu en unik mp3-spelartjänst i sina nya mobiler. Styrkan i 3G-tekniken och den nya 3spelaren gör 3s nya musikmobiler till en ständigt uppkopplad musikspelare med tiotusentals tillgängliga låtar.

Släng din gamla mp3-spelare! uppmanar 3 i sitt senaste pressmeddelande. Och fortsätter:
Nu räcker det med en 3telefon för att bära med sig alla favoritlåtar och ständigt ha tillgång till den senaste musiken. För första gången kan man med en spelare lyssna på låtar oavsett om de ligger på nätet i 3s gigantiska mp3-spelare, man köpt dem till sin telefon eller på annat sätt fört över låtarna till mobilen. Oberoende av var låten ligger kommer man åt dem via nya 3Player.

3Player ger användaren direkt tillgång både nedladdade låtar som ligger i telefonens minne, låtar som man lagt in på minneskort via sin dator och mer än 50 musikkanaler som streamas direkt från 3s musikportal. Totalt har användaren direkt tillgång till tiotusentals låtar via 3Player och det växer med flera tusen låtar varje dag.

3Player är utvecklad i Sverige och har idag världspremiär och kommer att lanseras i ytterligare tre länder inom kort.

Styrkan i 3G-tekniken blir mycket tydlig nu när mobiltelefonen sätter spiken i kistan för gamla ouppkopplade mp3-spelare. Det har aldrig varit enklare att ladda ner den senaste musiken till sin musikspelare – med 3Player finns låtarna några knapptryckningar bort.

Med våra nya musikmobiler och den revolutionerade 3spelaren kan man lyssna på vilken musik man vill, när man vill, säger Shlomo Liran, VD för 3 Skandinavien.

3 kopplar även ihop webben med 3spelaren. Varje användare kan logga in på en egen sida på tre.se och köpa låtar direkt till sin mobiltelefon.

Post Comment