Nyheter

Lediga jobb: Uppsala Konsert & Kongress växer och söker fler medarbetare

Uppsala Konsert & Kongress söker:

1 Säljare konferens

1 Biljettsäljare

1 Redovisningsekonom

2 Tekniker

Se nedan för mer information om respektive tjänst.

Samtliga tjänster avser heltid och är tillsvidareanställning. Tillträde vid årsskiftet 06/07. För samtliga tjänster gäller att du måste tycka om och utmanas av att arbeta i en händelsestyrd och föränderlig miljö, där du själv bidrar till uppbyggandet av Uppsala Konsert & Kongress.

Vi vill att du ser arbetet som en unik möjlighet att få vara delaktig i utvecklingen av Uppsalas kulturella utbud och besöksnäring. Det är också viktigt att du har ett kulturintresse och förståelse för offentliga organisationer.

1 Säljare konferens
Arbetet är självständigt och innebär att lägga stor del av arbetstiden på att planera, kontakta och genomföra säljbesök mot nya kundgrupper. Du representerar även Uppsala Konsert & Kongress på mässor, workshops och vid olika kundaktiviteter.

Vi söker dig som har en gedigen branschkunskap och som gärna redan idag arbetar med försäljning inom mötesbranschen. Du skall tycka om att arbeta självständigt och att göra affärer. Vi förutsätter att du är van att arbeta med PC och har erfarenheter av Officepaketet. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Som person är du målmedveten och ansvarsfull samt besitter en hög social kompetens.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Svanberg, tel. 018-727 90 21.

Välkommen med din intresseanmälan senast 10/11 2006 till ukk@Uppsala.se eller till Uppsala Konsert & Kongress AB, Uppsala Kommun, 753 75 Uppsala

1 Biljettsäljare
Du kommer att arbeta som biljettsäljare i biljettkassan/receptionen. I arbetet ingår försäljning av biljetter över disk och via telefon. Det biljettsystem som vi kommer att använda oss av är Ticnet. Som Ticnetombud förmedlar vi dagligen biljetter till konserter, teatrar, festivaler och sportevenemang. Arbetet innebär också att lägga upp kommande arrangemang i Ticnet.

I receptionen kommer du att få besvara frågor från våra besökare samt arbeta med försäljning av produkter, presentkort m.m.

Vi söker dig som är van vid kundkontakt och har erfarenhet av arbete i besöksanläggning eller reception.

Du är positiv och struktrurerad till din läggning och tycker om att ge god service. Du har förmågan att se vad som behöver göras och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catarina Johansson, tel.018-727 90 01

Välkommen med din intresseanmälan senast 10/11 2006 till ukk@Uppsala.se eller till Uppsala Konsert & Kongress AB, Uppsala Kommun, 753 75 Uppsala

1 Redovisningsekonom
Du kommer att ansvara för den löpande redovisningen, betalningar, bokslut, fakturering, viss rapportering etc. Eftersom verksamheten är under uppbyggnad kommer du att tillsammans med ekonomichefen vara med och bygga upp ekonomifuktionen, IT stöd, rutiner, rapporter etc. Verksamheten omfattas bl.a. av lokaluthyrning (konserter, kongresser och konferenser), egen konsertproduktion, kök, restaurant, barer, café, städ samt biljettförsäljning.

Vi söker dig som är högskoleutbildad redovisningsekonom och har flerårig vana från några olika ekonomiavdelningar, gärna inom kultursektorn.

Du är positiv, strukturerad och prestigelös till din läggning, orädd för att bygga upp saker från början och griper gärna tag i nya utmaningar. Du ser vad som behöver göras och tar egna initiativ.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Bleeker, tel. 018-727 90 91. Välkommen med din intresseanmälan senast den 10/11 2006 till ukk@Uppsala.se eller till Uppsala Konsert & Kongress AB, Uppsala Kommun, 753 75 Uppsala

2 Tekniker (konsert/konferens)
Tekniker Konserter
Tillsammans med musikproducenterna ansvarar du för genomförandet av våra konserter. Du arbetar också i nära samarbete med vår konferenstekniker och med konferensavdelningen. Du har tillsammans med teknikchefen underhålls- och driftsansvar för vår tekniska utrustning.

Vi söker dig med mångårig erfarenhet av konsertverksamhet. Vi ser gärna att du har din specialkompetens inom ljudområdet men att du inte är främmande för att arbeta med enklare beslysningsuppgifter. Turnéerfarenhet ses som meriterande. Du har gärna någon form av ljudteknikutbildning och är väl förtrogen med alla nya digitala ljudformat.

Du är positiv, strukturerad och prestigelös till din läggning, orädd för att bygga upp saker från början och griper gärna tag i nya utmaningar. Du ser vad behöver göras och tar egna initiativ.

Tekniker konferenser
Tillsammans med vår konferensavdelning ansvarar du för planeringen och genomförandet av våra konferenser. Du samarbetar också med vår konserttekniker och våra musikproducenter. Du har tillsammans med teknikchefen underhålls-och driftsansvar för vår konferensutrustning.

Vi söker dig med mångårig erfarenhet av konferensteknik. Du skall ha ett gediget kunnande inom alla förekommande områden inom A/V och data. Erfarenhet av att arbeta med belysning är meriterande.

Du är positiv, strukturerad och prestigelös till din läggning, orädd för att bygga upp saker från början och griper gärna tag i nya utmaningar. Du ser vad som behöver göras och tar egna initiativ.

Om du har frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Hans Norin, tel. 018-727 90 51.

Post Comment