Nyheter

Killarna kysser hellre väder-Tone än silikonfyllda Viktoria Silvstedt

Singelkvinnor ratar däremot norska Runar Sögaard


Det visar en stor marknadsundersökning som dejtingsajten E-kontakt.se har genomfört. Frågorna besvarades av 11 669 singlar i åldrarna 18-75. Temat gällde kyssar och vilka kändisar man helst skulle vilja kyssa. Nästan 38 % av de tillfrågade kvinnorna gav svaret: Mikael Persbrandt. Med andra ord föredrar singeltjejerna en ”bad boy” framför en ”snäll och beskedlig prins” som prins Carl Philip, som endast fick ca 3 % av rösterna.

Männen däremot, har absolut ingenting emot att kyssa prinsessan Madeleine, som fick 43 % av rösterna. Som god tvåa kom vår norska väderpresentatör Tone Bekkestad. Hon fick betydligt fler röster än både Carolina Gynning och Viktoria Silvstedt tillsammans.

Skippa snuset vid första dejten
Både killar och tjejer säger nej tack till att kyssa sin dejt om denne har en prilla innanför läppen. Kvinnor har lite högre tolerans när det gäller att kyssa sin dejt med snus – ca 32 % ansåg det motbjudande. Däremot säger 38 % av männen nej tack till att kyssa en kvinna med prilla. Gemensamt för både singelkvinnor och män är att man absolut inte vill kyssa någon med dålig andedräkt.

Traditionell syn på första kyssen
– Vi är ganska traditionella av oss när det gäller att kyssas på första dejten, säger Jenny Ohlin, informationschef på E-kontakt.se. Kvinnorna föredrar att männen tar första initiativet till en kyss. Likaså männen säger, att de brukar ta första steget när det gäller kyssandet.

– Trots allt prat om jämställdhet, så har vi likväl invanda rollmönster vid första dejten. En orsak kan vara att det faller sig mer naturligt för en tjej att säga nej tack till en kyss, om motparten gör ett trevande försök att kyssas – än tvärtom, avrundar Jenny Ohlin undersökningens resultat.

Post Comment