Nyheter

Happydress AB är återigen utsett till ett gasellföretag av Dagens Industri

Happydress AB är återigen utsett till ett gasellföretag av Dagens Industri

Årets gaseller är utsedda – och återigen är Happydress AB ett av de företag som visat sig vara en av de som behållit platsen som ett gasellföretag.

För att vara ett gasellföretag ska du som företag ha en omsättning som överstiger 10 miljoner kronor, ha minst 10 anställda och minst ha fördubblat sin omsättning, om man jämför med det allra första räkenskapsåret. Dessutom ska man ha ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren och inte minst ha vuxit organiskt och inte genom förvärv eller fusioner.

”Vi känner en stor glädje och en ödmjuk stolthet över att åter igen vara ett av de företag som är gaseller. Att någon genom denna typ av pris talar om för dig att det du gör ger resultat betyder jättemycket. Vardagen innebär hårt arbete och att få denna utmärkelse ger oss tid att stanna upp och se att det vi gör tillsammans med all vår personal är rätt. Resan som Happydress AB som företag gör, gör vi tillsammans med all vår personal och med våra säljare som jobbar tillsammans med oss. Det är verkligen ett fantastiskt teamwork som ligger till grund för allting ”

säger Lottis Sparrman och Anna Eklund, grundare av Happydress AB.

Happydress designar och säljer kläder i eget varumärke som endast säljs i egen webshop samt genom någon av företagets ca 250 säljare som via direktkontakt med inbjudna kunder på träffar i hemmiljö eller på andra utvalda ställen, exempelvis på företag, visar och säljer House of Lolas kläder Sedan ett och ett halvt år tillbaka, från september 2014, finns House of Lola även i Finland. Happydress AB har sitt logistikcenter i Enköping och sitt administrativa kontor i Uppsala. Läs gärna mer på www.houseoflola.se

House of Lola – pressmeddelanden

Post Comment