Nyheter

Ecoviva lanserar Ekologisk barnvänlig matkasse

Ecoviva lanserar den ekologiska barnvänliga matkassen till alla familjer som värnar sina barns hälsa – med god, enkel, ekologisk och varierad middagsmat hem till dörren. Klassiska och rena smaker med barnvänliga tips som gör de roligt att delta i matlagningen.

– Jag var själv väldigt kinkig som barn, så jag vet vilka utmaningar vi står inför säger Annika Riis Kristoffersson, grundare till Ecoviva.

Ecoviva har fått många utmärkelser för sina ekologiska matkassar och sitt miljöarbete där Ecovivas matkassar är ett klimatsmart och hållbart verktyg för att främja hälsa, djur och natur. Ecoviva har bland annat nominerats fem år på raken till Arla Guldko för bästa miljöarbete samt bäst i test av TT WiseGuide avseende smak, recept och råvarukvalitet.

– Som förälder finns det ingenting viktigare än att ens barn mår bra och får i sig god, varierad och hälsosam mat. Därför lanserar vi denna ekologiska barnvänliga matkasse. Som förälder har man ofta tidsbrist och en känsla att man inte alltid räcker till för att kunna göra de bästa valen.

Vi vill med vår ekologiska barnkasse underlätta familjers vardag avslutar Amina Ek Bergendahl, grundare till Ecoviva.

Ecoviva prioriterar svenskt och ekologiskt:
Svenskt KRAV-märkt eller miljösmart kött i måttliga mängder där vi värnar djurvälfärden
• Obesprutade grönsaker
• Fisk enligt WWF:s rekommendationer för hållbart fiske
• Svensk KRAV- eller miljömärkt kyckling som fått röra sig fritt och levt ett naturligt liv, helt annorlunda i smak och textur än konventionell kyckling

Läs mer www.ecoviva.se/barnkasse

Post Comment