Nyheter

Datingsajt överraskar

E-kontakt.se har som enda svenska datingsite möjligheten att erbjuda sina medlemmar ”Överraskningen”, en tjänst som gör det möjligt för nätdejtarna att uppvakta någon speciell med en liten present, helt utan att vare sig givarens eller mottagarens person- eller adressuppgifter röjs.

Dating på nätet är en företeelse som fler och fler ägnar sig åt och det finns ett flertal dejtingsajter i Sverige. Detta har inte avskräckt Norrköpingsföretaget Intodate International AB från att satsa fullt ut och lansera datingsiten E-kontakt.se, vilken startades upp i mars i år. En tjänst som siten är ensam om i Sverige är ”Överraskningen”, en möjlighet att visa någon nyfunnen vän lite extra uppskattning.

Vi vill ge våra medlemmar möjligheten att visa för någon att de känner lite extra för denne och därför tror vi på idén med att kunna sända någon en liten present. Det fina med tanken är att båda parter fortfarande behåller sin anonymitet gentemot varandra, eftersom det är vi på e-kontakt som sköter hela distribueringen säger Kjell Pettersson, VD för Intodate International.

Att överraska någon är enkelt: Medlemmen väljer bland presenterna som visas på siten, fyller i ett formulär med uppgift om mottagarens användarnamn, avsändare samt eventuell text man vill bifoga till mottagaren.

– Vår tanke med ”Överraskningen” är att påminna våra medlemmar om att ingenting är så uppskattat som lite romantik på gammaldags vis, och ju mer oväntad den är desto positivare genomslag får den. Folk har glömt bort den hederliga buketten med rosor eller chokladasken och vi vill påminna dem om detta, om än i något modernare tappning. Samtidigt har vi försökt att få fram våra överraskningar i olika priskategorier så att alla ska kunna hitta något som passar både hjärtat och plånboken. Hittills har vi enbart fått positiva reaktioner av ”Överraskningen” och för en del av våra medlemmar har detta inneburit att man träffats på riktigt efter detta, säger Kjell Pettersson.

Utbudet av överraskningar utökas och förnyas hela tiden. Idag har e-kontakt ett samarbete med bland annat SF Bio, EuroFlorist samt Orrefors.

E-kontakt.se

Post Comment