Nyheter

Clarion Hotel Gillet i Uppsala öppnar City Spa

Clarion Hotel Gillet i Uppsala öppnar City Spa

Idag öppnar Clarion Hotel Gillet i Uppsala sitt nya City Spa. Konceptet kommer ursprungligen från det välkända Selma Spa i Sunne men har anpassats för citypubliken. Uppsala är nu först ut med att få ett Selma City Spa men konceptet introduceras senare i höst även på Clarion Hotel Sign i Stockholm och på Clarion Hotel Wisby.

Selma City Spa Uppsala är en nyskapad oas, komplett med bubbelpooler, bastu, behandlingar och en skön Spa-lounge. Här välkomnas alla hotellgäster och Uppsalabor till en annorlunda paus i vardagen. Här finns flera behandlingsrum för spabehandlingar och massage samt hud & spaprodukter till försäljning. Hotellet har även satt ihop attraktiva paketerbjudanden för enskilda besökare, kompisgäng, par, mor-dotter och kollegor.

-Tanken är att du skall kunna slinka in för en quick-fix på lunchen eller bara njuta av något från köket, berättar Susanne Boije Fredlund, VD, Clarion Hotel Gillet och Selma City Spa. – Vi har skapat en inbjudande miljö om man bara vill komma hit och hänga. En skön start på dagen eller en snygg början på en lyckad kväll, fortsätter Susanne.

Det nya matkonceptet, inspirerat av globala kryddor som möter nordiska råvaror, är gemensamt för alla tre Selma City Spa och innehåller b.la. fräscha sallader, juicer och fruktdrinkar.

– Vi berikar Uppsala med ett komplett SPA. En marknad där vi sett att efterfrågan har varit stor och det breda utbudet har saknats. Vi hoppas kunna ge Uppsalapubliken vad de längtat efter, avslutar Susanne Boije Fredlund.

I går kväll hölls en invigning med över 100 inbjudna gäster vid Selma City Spa Uppsala.

Selma City Spa Uppsala kommer att ha öppet alla dagar i veckan med start den 15 september. Öppettiderna är måndagar kl. 16-20, tisdagar – lördagar kl. 9-20, söndagar kl. 9-16

Post Comment