Akademiska Hus

Akademiska Hus rekryterar förvaltningsdirektör

Akademiska Hus rekryterar förvaltningsdirektör

Jonas Bjuggren, 42, har anställts som förvaltningsdirektör och börjar på Akademiska Hus under våren. Han kommer närmast från en tjänst som regionchef på Vasakronan och har lång erfarenhet från fastighetsbranschen.

– Det känns otroligt inspirerande att få kliva in i ett så stabilt företag med en tydlig ambition att utvecklas ytterligare. Det ska bli roligt och jag ser fram emot att lära känna alla i Akademiska Hus – i slutändan är vi ju en grupp människor som ska göra något tillsammans.

Jonas är civilingenjör och han har lång erfarenhet i ledande positioner från fastighetsbranschen bland annat från Vasakronan där han har arbetat sedan 2003 och dessförinnan som marknadsområdeschef och affärenhetschef på AP Fastigheter samt projektledare på Skanska och Sweco.

– Jag är glad över att kunna hälsa Jonas välkommen till företaget. Med sitt goda ledarskap, sin kompetens och gedigna erfarenhet inom fastighetsbranschen är han ett värdefullt tillskott i bolaget i det spännande utvecklingsskede vi befinner oss i, säger Kerstin Lindberg Göransson.

Som förvaltningsdirektör i Akademiska Hus kommer Jonas Bjuggren att ingå i företagsledningen och vara stationerad i Stockholm.

Post Comment